Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide: | Yrittämisen sietämätön keveys

Kahvila Wilhelmiina haki Äänekoskella lupaa terassille, joka olisi mielestäni kohentanut Kauppakadun kaupunkimaisuutta ja elävöittänyt sitä. Näinkin vaativan luvan saantiin piti ihan kaupunginhallituksen miettiä saako sitä rakentaa. Meillä on tekninen puoli, joka antaa lupia taloille, mökeille ym. Mutta näinkin suurta päätöstä kuin terassi se ei pystynyt antamaan, liekö syy siihen, että kyseessä on yrittäjä?

Pitäähän sitä kyykyttää. Kovasti toivotaan, että yrityksiä tulisi Äänekoskelle, mutta se, miten niitä kohdellaan ei kyllä kannusta yrittämiseen.

Samahan se oli rantakahvilan kanssa, kun aikansa veivaa kuka saa ja mitä, niin vaarana oli ettei tule ketään yrittämään. Onneksi saatiin yrittäjä ja jopa useamman vuoden sopimus. Joustavampi asioiden käsittely olisi suotavaa näinkin suurissa päätöksissä kuin terassi, josta olisi ollut tämmöisenä kesänä todella iloa asiakkaille.

Tarja Pullinen