Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide: | Joulun 2021 ilo syntyi jälleen antamisesta ja saamisesta – te annoitte mahdollisuuden jakaa

Vuosi 2022 on kääntymässä kohti kevättä, vaikka varsin talvisilla tunnelmilla luonto on meitä alkuvuoden hellinyt. Vuosi 2021 jää historiaan edellisen vuoden tapaan monella tapaa erilaisena ja erikoisena. On vaikea uskoa, että pari vuotta sitten meillä oli vain vähän tietoja COVID -19 -viruksesta ja korona -sanan mielleyhtymät olivat aivan erilaiset. Poikkeuksellinen ja jo pitkään jatkunut tilanne on osoittanut yhteisöllisyyden ja yhteisvastuun kestävyyden, voiman ja merkityksen.

Äänekosken perusturvan sosiaali- ja perhetyö välittävät lahjan saajien kiitokset yksityishenkilöille ja yrityksille, nimellä tai nimettömänä antamistanne lukuisista lahjoituksista, joilla saimme välittää joulumieltä äänekoskelaisille perheille!

Kiitos: Äänekosken lukiolaiset, sukkien ja lapasien, nimettöminä pysytelleet ahkerat kutojat, lahjakortit nimettömät lahjoittajat. Marika Ranni ja perhe, PL Suolahden ammattiosasto 888, MLL, Lions Helmi sekä K-Supermarket Suosikki, Valtra, Kesport Niskanen ja Patera.

Teitä kaikkia lämpimästi kiittäen,

koko Äänekosken sosiaalitoimen väki