Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Euriborit eivät ahdista Äänekoskella

Uutisissa kuulee päivittäin omistusasujia uhkaavista korkeista koroista. Me keski-iän ylittäneet ihmiset muistamme 70 ja 80 lukujen korot ja miten vaikea oli lainan saanti. Silloin asuntolainojen korot olivat yleisesti 7–8 prosentin paikkeilla, eikä silloin valitettu. Ja palkat olivat pieniä.

Nyt 12 kk euribor on kolmisen prosenttia ja pankkien marginaalit 0,4–0,9 prosenttia, asuntolainojen kokonaiskorko siten alle viiden. Eikä suuria korkojen nousua ole näköpiirissä. Siksi en ymmärrä valitusta velkojen hoidossa. Ja korotkin lähtevät laskuun vuoden kuluttua.

Yksi hyvä vaihtoehto vuokralla asumiseen on ostaa asunto Äänekoskelta.Täällä palvelut ovat lähellä, hyvät yhteydet ja luonto muun muassa Keitele. Ihmiset ovat täällä ystävällisiä ja avuliaita.

Äänekoskella saa hyväkuntoisen kaksion jopa parilla kymmenellä tonnilla. Siitä lainanhoitokulut eivät työssäkäyviä pariskuntia ahdista. Myös rivi- ja omakotitaloasuntoja on tarjolla hyvin edullisesti. Täällä hetkellä Äänekosken asuntoja on etuovessa myynnissä yhteensä 150.

Tervetuloa asumaan Äänekoskelle jos euriborit ahdistaa! En ole asuntovälittäjä, vaan toipilaana kirjoittelen mielipiteitäni.