ABC Hirvaskankaan ravintolapalvelut aukeavat kesäkuun alussa

Keskimaa avaa taas liikenneasemiensa ravintolapalveluja. Arkistokuva Heli Hyttinen

Marjo Järvikylä

Osuuskauppa Keskimaa avaa kesäkuun alussa ABC Hirvaskankaan ravintolapalvelut. Myös Keskimaan muiden liikenneasemien suljettuna olleet ravintolapalvelut avautuvat kesäkuussa tai sen alkupuolella.

− Tämä avaus on meille hyvin tärkeä, koska kesäliikenne on alkamassa ja haluamme olla valmiina vastaamaan suomalaisten tiellä liikkujien palvelemiseen. Pääsemme takaisin tukemaan Suomen palautumista pikkuhiljaa normaaliin toimintaan, Osuuskauppa Keskimaan liikennemyymälä- ja polttonestekaupan toimialajohtaja Heikki Tervanen kommentoi Keskimaan tiedotteessa.

ABC Hirvaskangas on avoinna kesäkuun alusta päivittäin kello 6-23.

− Avaamisen myötä pääsemme työllistämään maakunnan ABC-liikenneasemille noin 40 henkilöä lisää, joista osa palaa lomautuksilta ja osa marketkaupan palveluista, Tervanen lisää.

Keskimaalta kerrotaan, että sen kaikissa toimipaikoissa noudatetaan tehostettua hygieniaa sekä turvallista asiointia edistäviä toimenpiteitä.

Ravintoloissa asiakaspöydät ja istumapaikat aiotaan sijoittaa riittävillä turvaväleillä.

– Myös siivousta on tehostettu merkittävästi. Vahvuutemme tässä tilanteessa ovat tiloiltaan isot toimipaikat. Pystymme järjestelemään ravintolasalien tilat väljästi ja takaamaan turvallisen asioinnin ja työskentelyn.

Keskustelu