Seitsemän uutta somelähettilästä esittelee Äänekoskea

Äänekosken kaupungin uudet somelähettiläät tuovat nyt vuorostaan seutua esille. Äänekosken kaupunki

Marjo Järvikylä

Äänekosken kaupunki on valinnut uudet somelähettiläät esittelemään kotiseutuaan. Seitsemän uutta #hiddenaanekoski-lähettilästä valikoitui kaupungin mukaan hakijoiden joukosta erilaisten tarinoidensa ansiosta.

– Oli ihana nähdä, että hakijat olivat selvästi miettineet, mitä uutta Äänekoskesta he voisivat lähettiläinä kertoa muille ihmisille. Valinnassa painotettiin myös lähettiläiden jakautumista eri alueille Ääneseudulla sekä mahdollisimman autenttista ja positiivista asennetta, Äänekosken matkailu- ja markkinointiasiantuntija Saana Peurasaari kertoo kaupungin tiedotteessa.

Uudet lähettiläät ovat 21-vuotias äänekoskelainen maastopyöräilyharrastaja ja kilpailija Simo Terävä, 40 -vuotias uusioperheen äiti ja perustason ensihoitaja Heidi Hämäläinen, 13-vuotias teatterin, katutanssin ja cheerleadingin harrastaja Amelia Turunen Mämmenkylältä, 31-vuotias Äänekoskelle paluun tekevä äidinkielenopettaja Anniina Hetesuo, 27-vuotias ekologisia arvoja esiin tuova restonomiopiskelija Riitta Koivisto, 15-vuotias luontokuvausta harrastava koululainen Siiri Lamminniemi Sumiaisista sekä 31-vuotias äänekoskelainen runoilija ja muusikko Olga Kolari.

Lähettiläät tulevat tänä vuonna esittelemään kaupungin mukaan entistä enemmän vaihtoehtoisia tapoja viettää kesää ja kokea kaupunkia, koska lähes kaikki tapahtumat on peruutettu koronatilanteen takia.

Kaikille avoin #hiddenaanekoski-jahti on tarkoitus järjestää tänä vuonna 13.-19. heinäkuuta.

Kommentoi