Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Voimaperheiden verkkosivusto tarjoaa tukea lasten koronahuoliin

Yhdessä selviydytään -internetsivusto tarjoaa tukea vanhemmille, jotka kaipaavat apua huolten hallintaan ja lasten psyykkisen hyvinvoinnin tukemiseen koronapandemian aikana.

Kyseessä on Turun yliopiston Voimaperheet-tutkimusryhmän avaama internetsivusto. Sivusto on maksuton ja tarkoitettu kaikenikäisten lasten vanhemmille.

Sivustolle on koottu tietoa ahdistuneisuudesta, neuvoja hankalien tunteiden läpikäymiseen sekä helposti omaksuttavia harjoitteita, kuten rentoutumista hengittämisen avulla ja mielikuvaharjoituksia.

Sivuston sisältö perustuu käyttäytymisterapeuttiseen menetelmään, joka on osoitettu parhaaksi tavaksi lievittää lasten ahdistuneisuutta ja pelkoja.

Sivuston käyttöön liittyvällä tutkimuksella selvitetään tarjottujen keinojen vaikutusta vanhempien ja lasten hyvinvointiin väestötasolla. Tietoa hyödynnetään sivuston jatkokehityksessä.

Yhdessä selviydytään -hanketta rahoittaa Juho Vainion Säätiö, joka myöntää apurahoja kansanterveyttä ja terveitä elämäntapoja edistävään tutkimukseen ja toimintaan.

Yhdessä selviydytään kytkeytyy INVEST-lippulaivahankkeeseen, joka kehittää menetelmiä lasten ja nuorten hyvinvoinnin tueksi, ja se toimii yhteistyössä Itsenäisyyden juhlavuoden lastensäätiön kanssa.

Sivustolle rekisteröidytään osoitteessa https://yhdessaselviydytaan.fi