Joni Pohjonen palaa Huimaan

Huima sai Joni Pohjosesta (25) mieluisan paluumuuttajan. Miia Sulakoski

Miia Sulakoski

Huima sai riveihinsä toivotun paluumuuttajan, kun Joni Pohjonen allekirjoitti maanantaina vuoden sopimuksen äänekoskelaisjoukkueen kanssa.

Viimeiset kaksi vuotta mies on viettänyt Tampereella, missä mies murtautui Pyrintö Akatemian 1A-divarijoukkueesta myös seuran Korisliigamiehistöön.

– Ensimmäinen vuosi Tampereella toi paljon uusia asioita ja harjoituksia, ja se kulutti. Keväällä huomasin, että olin palamassa puhki, ja piti ottaa taukoa koripallosta. Toisen vuoden vain opiskelin, mutta mietin, että jää harmittamaan jos ei vielä kokeile koripalloa, Pohjonen paljastaa.

Toissa kaudella I-divisioona A:ssa mies keräsi itselleen 13 pisteen ja 9,2 levypallon keskiarvot, ja pelasi myös kahdeksan ottelun verran Korisliigaa Pyrinnössä.

– Opiskelut Tampereella loppuvat huhtikuussa, ja todennäköisesti toukokuun aikana muutan Äänekoskelle. Hyvä fiilis tulla tuttuun ympäristöön ja tuttuun porukkaan, ja itse olen aina tykännyt siitä miten Huima toimii, kun pystyy helposti itse vaikuttamaan harjoitteluun liittyviin asioihin, Pohjonen kertoo.

Kommentoi