Kivaa, kummaa ja kiehtovaa - Koskelan Tanssin näytös ihastutti yleisönsä

Koskelan Tanssin joulunäytöksen yhteydessä nähtiin järjestyksessään jo 15. omat tanssit -katselmus.

Koskelan Tanssin joulunäytöksessä lavalla nähtiin yhteensä lähemmäs sata tanssijaa. Riku Tulla

Riku Tulla

Äänekoskella pääsee läpi viikonlopun nauttimaan upeasta tanssista Koskelan Tanssin tanssijoiden voimin. Tänään ensiesityksensä saanut Kivaa, Kummaa ja Kiehtovaa -joulunäytös houkutteli Painotalon salin totuttuun tapaan täyteen, kun lähemmäs sata tanssijaa pääsivät esiintymään.

- Syksy on taas hurahtanut vauhdilla ja taas ollaan jo joulussa menossa. Lavalla nähdään tänä viikonloppuna kuusitoista eri esitystä, joista kaksi on soolotansseja, Koskelan Tanssin johtava opettaja Hanna Savolainen paljastaa.

Eri tanssilajit ovat monipuolisesti edustettuina joulunäytöksessä, sillä lavalla nähdään kaikkea breakista balettiin ja nykytanssista jazziin. Lisäksi ohjelmassa on jo 15. kertaa tanssijoiden omat tanssit -katselmus.

- Sen myötä oppilaamme ovat saaneet itse suunnitella ja koreografioida esityksensä. He myös pääsevät esittämään tanssinsa isolla lavalla valojen kanssa, Savolainen kiittelee.

Kivaa, kummaa ja kiehtovaa -näytöksen yhteydessä nähdyssä Omat tanssit -katselmuksessa on tänä vuonna kuusi eri koreografiaa 11-16 vuotiailta tanssijoilta. Maarit Kinnusen, Kati Törrön ja Antero Uimosen tuomaroimana katselmuksen tänä vuonna voittivat Vilma Kinnunen ja Arsi Niskanen koreografiallaan Flaming Flames. Voittajaduo pääsee opintomatkalle Kajaaniin koreografiakatselmukseen ensi vuoden puolella.

Kivaa, kummaa ja kiehtovaa -näytös Äänekosken Painotalolla sunnuntaina 8.12.2019 kello 15 alkaen.

Keskustelu