Jouluhulinat lauantaina Äänekoskella

Koskikeskuksen maskotit Koski-kettu ja Helmi-nalle kiertävät Jouluhulinoiden aikaan kauppakeskuksessa. Sami Rahkonen

Sami Rahkonen

Äänekosken keskustan kauppiaat järjestävät tulevana lauantaina Jouluhulinat.

Keskusaukiolla kello 11–14 luvassa on muun muassa tarjouksia, makkaraa ja Huiman hiihtojaoston pitämää lankkuhiihtoa. Koskikeskuksessa puolestaan kiertelevät maskotit Koski-kettu ja Helmi-nalle. Myös Joulupukki käy jakamassa karkkia lapsille.

Yrittäjien ja Huiman lisäksi mukana on tapahtumajärjestelyihin erikoistuneen Stig ry:n porukkaa.

– Alun perin lähti juttu käyntiin kun keskustan kauppiaat kysyivät mukaan ideoimaan ajatusta tapahtumasta, jolla kannustettaisiin ihmisiä jäämään joululahjaostoksille Äänekoskelle, kertoo Jari Pajari Stig ry:stä.

Hulinat alkavat Keskusaukion laidalta Koskikeskuksen edestä kello 11. Jos keli on karmea, hulinat alkavat Koskikeskuksen aulasta. Koskikeskuksessa on varattu myös myyntipöytiä paikallisille käsityöläisille.

Puoliltapäivin Taikuri Jore tekee Koskikeskuksella taikoja ja kiertää sen jälkeen tapahtumassa mukana olevissa kaupoissa.

Kello 12.30 ja 13.30 Koskikeskuksessa esiintyvät Con-yhtyeestä tutut Jussi Pasanen, Santeri Rautiainen ja Reino Sihvonen.

Päivän aikana voi osallistua myös arvontaan keräämällä palapelin paloja keskustan kaupoista. Paloista muodostuu Jari Pajarin spray-taulu. Ne, jotka löytävät kaikki palat ja lähettävät niistä kuvan Stig ry:n Facebook-sivuille, osallistuvat kyseisen taulun arvontaan.

Taulukisa alkaa lauantaina ja jatkuu viiden päivän ajan. Arvonta suoritetaan torstaina 12. joulukuuta.

Keskustelu