Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Urholla voitokas sarja-avaus

Suolahden Urho avasi jalkapallokauden Keski-Suomen Viitosessa vierasväännöllä jyväskyläläistä FC Sohoa vastaan. Keskiviikkona pelattu sarja-avaus kirjattiin 90 minuutin tauottua lopulta suolahtelaissikermälle 1–2 (0–1) -lukemin.

– Avausjaksolla meillä oli selvästi enemmän maalipaikkoja, joista olisi pitänyt laittaa pallo maaliin. Hyvällä tuurilla olisi tehty ensimmäisellä puoliajalla pari lisämaaliakin, jolloin pelin luonne olisi helpottunut, Urho-käskijä Marko Ikonen summasi.

Urhon maaleista mittelössä vastasivat avausjaksolla Ville Aholan mainiosta esityöstä osunut Tommi Norontaus, sekä toisella puoliajalla Norontauksen syötöstä maalannut Alexios Nicolaou.

– Pikkuhiljaa nostetaan kierroksia ja aletaan parantaa tekemistä. Alkuvaikeutta oli havaittavissa, kun ei ole päästy paljoa pelaamaan harjoituspelejä. Kauteen valmistautuminen on ollut normaalista poiketen täysin erilainen, minkä vuoksi odotusarvot eivät olleet kovin korkealla.

– Pyritään olemaan jatkossa pelaavampi joukkue ja yritetään nauttia pelaamisesta. Olimme pallonhallinnassa hivenen aktiivisempia kuin vastustaja ja luotiin enemmän maalipaikkoja.

Seuraavan kerran Urho on tositoimissa ensi perjantaina, jolloin Äänekosken tekonurmella käytävässä kotiavauksessa asettuu vastaan Liikunnan Riemu Jyväskylästä.

– Pariin vuoteen en ole paljoakaan nähnyt Riemun pelejä, mutta vastaan tulee varmasti liikunnallinen, liikkuva ja pelaava joukkue. Riemu on nuori ja juoksuvoimainen ryhmä, josta löytyy myös futsal-taustaa. Voittoa lähdetään hakemaan.