Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Huima kärsi kotitappion – KuKi maalin verran parempi

Seuraavan kerran Huima on tositoimissa lauantaina (8.7.), jolloin Joensuussa käytävässä mittelössä vastaan asettuu SC Riverball.

Äänekosken Huiman edustusmiehistön sarjakausi jalkapallon Kolmosessa (Itä-/Keski-Suomi) jatkui sunnuntaina, kun Äänekoskella pelatussa taistossa vastassa oli Kurkimäen Kisa Kuopiosta. Futisnippujen yhteenotto kirjattiin lopulta vierasjoukkueelle 1-2 (1-0) –lukemin.

– Ensimmäisellä puoliajalla meillä oli lukuisia maalipaikkoja, mutta myöskin KuKi oli lähellä maalia avausjaksolla. Huolellisemmalla viimeistelyllä ja syöttöpelillä maaleja olisi nähty muutama lisää ennen taukoa, Huiman joukkueenjohtaja Hannu Liimatainen kertasi.

– Me emme kuitenkaan onnistuneet pelaamaan joukkueena ja kentällä nähtiinkin liian paljon yksinyrittämistä. KuKi oli selkeästi parempi toisella puoliajalla, jossa me taas olimme hetkittäin pahastikin alakynnessä, Liimatainen lisäsi.

Isäntien maalintekijänä kunnostautui Jyri Kansanaho, kun taas vierasmiehistön osumista ensimmäinen kirjattiin Huiman omaksi maaliksi ja toinen vastaavasti Eetu Mannisen nimiin.

Seuraavan kerran Huima on tositoimissa lauantaina (8.7.), jolloin Joensuussa käytävässä mittelössä vastaan asettuu SC Riverball.