Kangaslammin leirikeskus avataan majoituskäyttöön

Kangaslammin leirikeskuksessa voi yöpyä heinäkuun alusta lähtien. Yli 50 hengen yleisötilaisuudet ja kokoukset ovat kiellettyjä. Riku Tulla

Salla Norontaus

Kangaslammin leirikeskuksen ulkoalueilla ja sisätiloissa yöpyminen sallitaan 1.7. lähtien. Myös peseytymistilojen, keittiötilojen ja sisäruokailutilojen käyttö on tuolloin sallittua.

Leirikeskuksen käyttäjien on kuitenkin ehdottomasti noudatettava aluehallintoviraston ja muiden viranomaisten antamia kokoontumisrajoituksia ja hygieniaohjeita, muistutetaan Äänekosken kaupungin tiedotteessa.

Yli 50 hengen yleisötilaisuudet ja kokoukset ovat kiellettyjä. Tapahtumia, joiden osallistujamäärä on 51–500 henkeä, voidaan järjestää, jos osallistujien turvallisuus voidaan varmistaa erityisjärjestelyin. Tällöin pitää noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön 14.5. antamaa ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemisestä.

Leirikeskuksen varaajien ja käyttäjien on kiinnitettävä erityistä huomiota asianmukaiseen siivoukseen koronaviruksen ja myös muiden taudinaiheuttajien leviämisen ehkäisemiseksi.

Varaajien ja käyttäjien on noudatettava tehostettua siivousta tapahtuman aikana ja sen jälkeen loppusiivouksen yhteydessä. Erityisen tärkeätä on keittiö-, wc- ja peseytymistilojen tehokas ja riittävän tiheä desinfiointi.

Keskustelu