Pikkukaupunkilaisen jakajan polkupyörä ja lehdet vietiin kesken jakolenkin Suolahdessa

Polkupyörän mukana hävisi noin 300 Pikkukaupunkilainen-lehteä, jotka olivat menossa Suolahden ydinkeskustan talouksiin. Marjo Järvikylä

Marjo Järvikylä

Kaupunkilehti Pikkukaupunkilaisen jakaminen keskeytyi Suolahden ydinkeskustassa torstai-aamuna polkupyörävarkaan iskuun. Pikkukaupunkilaisen jakaja ehti jakaa osan ydinkeskustan lehdistä jo keskiviikko-iltana, mutta kovan sateen vuoksi osa jaosta jäi torstai-aamuun.

– Parkkeerasin pyörän torstai-aamuna noin kello 10 Virastokadun varteen, entisen kaupungintalon vieressä olevan asuntorakennuksen eteen. Menin porraskäytävään jakamaan lehtiä ja kun tulin takaisin, oli pyörä hävinnyt, jakaja kertoo.

Polkupyörävarkaan matkaan lähti pyörän lisäksi noin 300 kappaletta Pikkukaupunkilainen-lehtiä, jotka olivat menossa jakoon talouksiin Hopeapajunkadulla, Niemelänkadulla sekä Keiteleentiellä osoitteissa 2-4, 6 ja 8.

Polkupyörä löytyi myöhemmin päivällä vinkin avulla läheltä katoamispaikkaa, myös lehdet olivat tallessa.

Lehtien jako pääsi jatkumaan iltapäivällä.

Suolahdessa Pikkukaupunkilaista on myös telinejaossa K-supermarket Suosikissa ja lehden pystyy lukemaan myös sähköisesti näköislehtenä osoitteessa www.pikkukaupunkilainen.fi

Juttua muokattu kello 14:22: Polkupyörä sekä kadonneet lehdet löytyivät läheltä katoamispaikkaa vinkin avulla.

Kommentoi