Urho ei jättänyt salibandykentällä selittelyille sijaa

Sami Korpilauri toivotti onnea tulevaan kauteen ja luovutti kapteenin nauhan uuden sukupolven pelaajalle Viljam Wacklinille, johon ruumillistuu urholainen salibandy: periksiantamaton ja taitava. Ari Baas

Sami Korpilauri

Urho avasi kautensa Suomen Cupin 1.kierroksen otteluissa vakuuttavasti, tuloksena 2 voittoa maalisuhteen ollessa 21-8.

Pelissä Urho ei jättänyt selittelyille sijaa vaan otti tasapainoisella esityksellä voiton 02jkl III-joukkueesta. Tasaisen ja vauhdikkaan 1.erän jälkeen Urho meni menojaan lisäten 2.erässä johtoaan kahdella maalilla ja 3.erässä kun pelin vauhti hieman hiipui sai Urho pallollisesta pelistä paremmin kiinni ja pisti pallon pussiin vielä 5 kertaa vastustajan tehdessä vain yhden maalin, kirjattiin pelin loppulukemat 10-4.

Pelissä ei panosta enää ollut vaan molemmat joukkueet olivat jo varmistaneet jatkopaikkansa. Valmentaja Kimmo Halmetoja kertoikin Urhon peluuttavan laajalla rintamalla kaikkia 16 pelaajaansa. Pelin merkityksettömyys näkyikin iltapäivän pelissä jossa puolustaminen oli toissijaista molempien joukkueitten keskittyessä enemmän maalintekoon. Tästä maalintekokilpailusta voittajana selviytyi kotijoukkue lukemin 10-4.

Urhon matka Suomen Cupin osalta jatkuu 2.kierroksen otteluilla 12.9 Pälkäneen liikuntatalolla.

Keskustelu