Huima jatkaa tappiottomana

Petteri Sällinen maalasi kahdesti, tässä syntyy ensimmäinen. Esa Happonen

Mikko Huttunen

Huiman kausi jatkui kotipelillä perjantaina 21.8. kun vieraaksi saapui KeuPa 2 Keuruulta. Ottelu alkoi Huiman osalta melko laiskan näköisellä tekemisellä, joskin myös tavallisesta poikkeavalla pelimuodostelmalla saattoi olla osuutta asiaan. Tämän löysäilyn seurauksena KeuPa2 siirtyi johtoon kulmapotkusta, kun maalivahdin eteen vapaaksi unohtunut vieraiden kapteeni sijoitti pallon ohi Huiman maalia vartioineen Riku Ripatin. Tämän jälkeen kotijoukkue kokosi hieman rivejään ja otti pallonhallintaa itselleen. Tasoitusta odotettiin lopulta vain vajaa kymmenen minuuttia, kunnes Roni Heinonen sijoitti pallon verkkoon kauden kymmenennellä maalillaan. Jakson puolessa välissä Petteri Sällinen sijoitti pallon etuylänurkkaan komean syöttökuvion päätteeksi siirtäen kotijoukkueen johtoon. Vain viisi minuuttia edellisestä ja sama mies lisäsi taukojohdoksi 3-1.

Toisella jaksolla Huima tyytyi hallitsemaan palloa. Muutaman hyökkäyksenkin kotijoukkue onnistui luomaan, vaikkakin nämä useimmiten kariutuivat huonoihin syöttöihin. Ottelun vaarallisin tilanne nähtiin parikymmentä minuuttia ennen päätösvihellystä, kun Roni Heinonen törmäsi vieraiden maalivahtiin pallontavoittelutilanteessa sillä seurauksella että tämä joutui jättämään kentän. Vakavemmilta loukkaantumisilta taidettiin kuitenkin välttyä. Kumpikaan ei toisella jaksolla enää onnistunut maalinteossa, joten Huima jatkoi tappiotonta putkeaan 3-1 voitolla. Huiman edellisestä tappiosta on kulunut jo lähes vuosi.

Pieni mutta sitäkin äänekkäämpi kannattajajoukko viihdytti yleisössä. Esa Happonen

Otteluun oli saapunut varsin runsaasti myös yleisöä mikä tottakai ilahduttaa kotijoukkuetta. Paikalla oli myös pieni mutta sitäkin äänekkäämpi kannattajajoukko, joka taisi koostua Huiman 08-syntyneistä tytöistä suurimmaksi osaksi. Myös edellisessä vieraspelissä Konnevedellä näkyi ilahduttavan paljon Huiman kannattajia.

Huiman seuraava ottelu pelataan myös kotikentällä, jolloin vieraaksi saapuu FcBlackbird Akatemia. Ottelu pelattaneen lauantaina 5.9. klo 16.00 mikäli ottelusiirrolle saadaan vahvistus.

Keskustelu