Kauneustrendit leviävät nopeasti – Äänekoskelainen Ira Viikari haluaa kasvattaa asiakkaidensa itsevarmuutta

Kauneuspalvelut Puolikuun liiketilassa Äänekosken monitoimiaukion vieressä odotetaan jo innolla viikonloppua. Yrittäjä Ira Viikari pääsee toteuttamaan unelmansa omasta kauneuspalveluyrityksestä, kun hänen yrityksensä ovet aukeavat lauantaina Koskikeskuksessa.

– Innokkaalla mielellä tässä ollaan jo. Viime päivät ja viikot ovat olleet kiireisiä, kun on tehty remonttia ja laitettu liiketilaa kuntoon.

Kauneuspalvelut Puolikuun palvelut rakentuvat pääasiassa kynsien, ripsien ja kulmakarvojen ympärille.

– Kestomuotoilut ovat olleet trendinä viime vuosina vahvassa nosteessa. Uusimpana on tullut kulmakarvojen laminointi.

Kauneustrendit leviävät nykyään nopeasti kansainvälisesti. Yrittäjä kertoo, että monelle asiakkaalle ja myös yrittäjälle Instagramista on tullut tärkeä työkalu trendeihin.

– Sieltä haetaan jatkuvasti uusia ideoita kynsiin ja kulmiin. Sosiaalinen media on täynnä taitavia tekijöitä, joista saa inspiraatiota.

Ira Viikarille kauneus ja estetiikka ovat olleet aina lähellä sydäntä. Yrittäjänä hän on toiminut aikaisemmin Etelä-Savon suunnalla vuoteen 2013 asti, jonka jälkeen hän kouluttautui ammattikorkeakoulussa agrologiksi.

– Se vain vahvisti käsitystä siitä, että kauneudenhoitoala on se minun juttuni. Rakastan asiakaspalvelutyötä ja etenkin sellaista, jossa asiakas saa käytyään hyvän mielen ja boostia omaan itsevarmuuteensa.

– Itse olen esteetikko ja olen aina pitänyt kaikesta kauniista. Muistan, kuinka jo hyvin pienenä katselin miltä ihmiset näyttävät ja etenkin, miltä heidän kulmakarvansa näyttävät. Ne ovat todella mielenkiintoinen yksityiskohta, joilla on suuri merkitys koko kasvoille.