Huiman jalisjunnuilla online-viikko Äänekoskella

Perinteistä Äänekosken Huiman juniorijalkapallon kauden päättäjäistapahtumaa ei pidetä tänä syksynä koronan takia, mutta tilalla onkin jotain aivan uutta – online-viikko.

– Koska emme voi kokoontua isolla porukalla, annamme palkituille kuuluvan kunnian ja näkyvyyden juniorijalkapallon omilla sivuilla, kertoo junioripäällikkö Minna Porrassalmi.

Online-viikko kestää koko viikon 5.–9.10. Eri joukkueet esittäytyvät videoilla eri päivinä. Uusi video julkaistaan maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona kello 12 ja kello 16, torstaina kello 12, kello 16 ja kello 19 sekä perjantaina kello 12.

– Viikko huipentuu perjantaina kello 17. Olemme pyytäneet paikallisilta musiikintekijöiltä omaa kannustuslaulua H-U-I-M-A ja laulu julkaistaan tuolloin nettisivuillamme.

Online-viikko näkyy myös Facebookissa ja Instagramissa.

Äänekosken Huiman juniorijalkapallokauden päätöstapahtumaa vietettiin lauantaina. Perinteisesti Loppuvihellys-päivään on jokainen joukkue kutsunut oman vierasjoukkueen, mutta koronan takia tänä vuonna kaikki oli toisin. Loppuvihellys pelattiin omien joukkueiden kesken, joten kentällä oli vain keltaisia ja sinisiä pelaajia ja kentän ympärillä leiskuivat upeat ruskan värit, keltainen, vihreä, punainen ja ruskea.