Äänekoskella otettiin käyttöön oma koronapuhelin - neuvoa voi kysyä erillisestä numerosta

Äänekosken terveyskeskuksessa on otettu käyttöön erillinen koronapuhelin, joka palvelee äänekoskelaisia kaikissa koronaan liittyvissä asioissa.

Äänekosken kaupunki tiedottaa, että keskiviikkona käyttöön otetun koronapuhelimen avulla vapautetaan resursseja terveyskeskuksen palvelunumeroille ajanvaraukseen ja muihin neuvonta-asioihin.

Äänekosken terveyskeskuksen koronapuhelin toimii numerossa 040 529 9769 arkisin kello 8–16 ja viikonloppuisin kello 9–15.

Kaupungin mukaan koronapuhelimeen jätettyihin soittopyyntöihin vastataan saman päivän aikana. Palvelun tuottaa Luona Oy.

Koronapuhelimeen voi soittaa, jos asia koskee koronaepäilyä ja oireiden arviointia, Koronavilkku-sovelluksen ilmoitusta mahdollisesta altistumisesta, koronanäytteenoton ajanvarauksia ja toteuttamista tai tuloksia, omaehtoista tai viranomaisen määräämää karanteenia tai muita koronaan liittyviä asioita.

Koronapuhelimen palveluaikojen ulkopuolella korona-asioissa voi soittaa edelleen terveyskeskukseen numeroon 020 632 2470 ja kello 18-08 välisenä aikana Keski-Suomen keskussairaalan päivystysapuun 014 116 117.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut