Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Salibandymiesten vahva hyökkäyspään pelaaminen tuotti tulosta – Urho vei voitot

Päivän ensimmäisessä pelissä lauantaina Killerin liikuntakeskuksella Kuukka Gunners 2:sta vastaan Urhon salibandymiehet olivat jopa parempia kuin loppulukemista voisi päätellä. Urho oli pelin joka osa-alueella parempi kuin vastustajansa ja ainoastaan maalinteon tehokkuus oli aavistuksen kateissa. Ensimmäisen maalinsa Urho teki jo ajassa 0:34 eikä tämän jälkeen suostunut johtoasemastaan luopumaan vaan vei pelin lukemin 6-3.

Päivän toisessa pelissä vastassa oli vajaamiehinen Köntys, joka ei päästänyt salibandymiehiä helpolla. Kahdeksalla pelaajalla otteluun saapunut vastustaja sumputti oman maalin edustansa ja iski vastahyökkäyksistä vieläpä tehokkaasti, samalla kun Urhon pelaajia vaivasi edelleen tehottomuus maalipaikoissa. Vastustaja taas hyökkäsi enemmän kontrolloidusti viidellä viittä vastaan ja pallotaitavana joukkueena aiheutti Urhon puolustukselle päänvaivaa ja siirtyi 10 minuuttia ennen pelin loppua 4-6-johtoon. Urhon valmennus oli kuitenkin hereillä, tiivisti joukkueen pelaamista kahteen kenttään, nosti karvauksen päätyyn asti ja näin Urho saikin pelin takaisin hallintaansa. Koko turnauksen ajan hyvää hyökkäyspään pelaamista osoittaneet Urhon pelaajat löysivät vahvuutensa uudelleen ja kun pallo alkoi vielä löytää tiensä maaliin asti vei Urho pelin nimiinsä 7-6.

Urhon pistemiehet:

Tuukka Toiminen 4+3, Jere Floor 2+3, Matias Jäntti 2+2, Aarne Roikonen 1+2, Eelis Korpinen 2+0, Henri Hakala 1+1, Veeti Pajari 1+0, Artturi Kurikka 0+1, Jani Halonen 0+1