Äänekoskella löytyy hyvää läheltä – uusi kampanja kannustaa antamaan lahjaksi paikallisen palvelun

Joululahjaksi voi antaa myös paikallisen palvelun – läheiselle tai hyväntekeväisyyteen apua tarvitsevalle.

Äänekoskella käynnistyy uusi Lähellä on hyvää -joulukampanja. Kampanja alkaa joulukadun avajaisista 20.11. ja kestää tammikuun loppuun saakka.

Kampanjan takana ovat äänekoskelaiset yrittäjät, seurakunta ja kaupunki. Kampanjan tarkoituksena on tehdä tutummaksi paikallisia yrityksiä sekä palveluita ja tuotteita. Äänekoskelaisia herätellään hankkimaan läheisen arkeen iloa perinteisten pakettien ohella myös lahjakorttien avulla.

Lahjakortilla voi hankkia lähes mitä tahansa. Läheinen voisi ilahtua vaikkapa konserttilipuista, kampaajakäynnistä, kukkatervehdyksestä, käsityötarvikkeista tai ikkunanpesusta.

Koronapandemia on lisännyt monien perheiden toimeentulon haasteita. Siksi lahjan tai palvelun voi halutessaan hankkia myös hyväntekeväisyyteen. Seurakunnan diakoniatyö sekä kaupungin sosiaalitoimi toimittavat lahjakortit niitä tarvitseville.

Hyväntekeväisyyteen hankitun lahjakortin voi pudottaa Lähellä on hyvää -kampanjan logolla varustettuun keräyspisteeseen. Postilaatikot löytyvät Äänekosken kaupungintalolta elinvoimayksikön ulko-ovelta, Koskikeskuksen aulasta sekä Äänekosken kirkolta, Suolahden, Sumiaisten ja Konginkankaan seurakuntataloilta.

Paikalliset yrittäjät niin palvelualoilta kuin perinteisistä kivijalkakaupoistakin ovat nostaneet olemassa olevia tuotteitaan kampanjaan lahjakorteiksi. Kampanjassa mukana olevat yritykset ja palveluideat löytyvät Äänekosken kaupungin nettisivuilta sekä Äänekoski -applikaatiossa Asiointi -osuudesta 20.11. alkaen.

Lisäksi kampanjan logo näkyy katukuvassa koko vuodenvaihteen ajan.

Jokainen Äänekoskella toimiva yritys voi ilmoittautua mukaan kampanjaan kaupungin nettisivujen kautta.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut