Äänekosken kaupunki striimaa itsenäisyyspäivän juhlan nettiin

Äänekosken kaupungin itsenäisyyspäivän juhla pidetään tänä vuonna koronaepidemiasta johtuen ilman yleisöä ja se striimataan kaupungin nettisivuille.

Juhlaa voi katsoa sunnuntaina 6. joulukuuta kello 13 alkaen suorana osoitteessa www.aanekoski.fi/6.12.2020, kerrotaan Äänekosken kaupungin tiedotteessa.

Juhlan sisältö on perinteisen kaavan mukainen sisältäen avaussanat Äänekosken lukion rehtori Jaana Tanilta ja juhlapuheen kaupugin valtuuston puheenjohtajalta, kansanedustaja, Juho Kautolta. Musiikkia esittävät Olga Kolari ja laulaja Henriika Steidel.

– Hyvänä puolenahan tässä on se, että striimaus mahdollistaa juhlan seuraamisen esimerkiksi ikäihmisten palvelutaloissa, Äänekosken kaupungin kulttuurituottaja Laura-Kristiina Moilanen sanoo tiedotteessa.

– Toivomme, että kotona asuvilla ikäihmisillä olisi myös mahdollisuus seurata lähetystä ja teknistä apua tähän löytyisi lähipiiristä, koronaturvallisesti tietenkin, hän jatkaa.

Juhlaa edeltävät jumalanpalvelukset Äänekosken, Suolahden, Sumiaisten ja Konginkankaan kirkoissa alkavat kello 10. Seppeleen laskut tehdään sankarihaudoille jumalanpalvelusten jälkeen.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut