Sorvaamo Kivestä Äänekosken vuoden yritys

Äänekosken Vuoden yritys on Sorvaamo Kivi Oy. Suolahdessa toimivan yrityksen hallituksen puheenjohtaja Tommi Kivi ja toimitusjohtaja Juha Saastamoinen vastaanottivat palkinnon perjantaina kaupungintalolla. Marjo Järvikylä

Marjo Järvikylä

Suolahdessa toimiva Sorvaamo Kivi Oy on valittu Äänekosken vuoden 2020 yritykseksi.

Sorvaamo Kiven toimialaa on metalliteollisuuden alihankinta, mutta yritys tekee töitä myös muille teollisuuden aloille. Suurin yrityksen asiakkaista on Agco-konserni.

Yritys on kasvattanut toimintaansa viime vuosina ja investoinut voimallisesti.

– Tuntuuhan tällainen tunnustus mukavalta. Isäni Juhani Kiven perustama yritys on valittu aiemmin kertaalleen vuoden yritykseksi, se oli vuonna 1991. Kunniakirja pääsee nyt aiemman vierelle seinälle, nykyinen yrittäjä ja yrityksen hallituksen puheenjohtaja Tommi Kivi kiittelee.

Äänekosken vuoden yritys on perinteisesti julkistettu syksyisin paikallisessa yrittäjäjuhlassa, mutta koronatilanteen vuoksi juhlaa ei voitu tällä kertaa järjestää. Palkitsemistilaisuus pidettiin perjantaiaamuna Äänekosken kaupungintalolla. Palkintoa olivat luovuttamassa Äänekosken kaupunginjohtaja Matti Tuononen, elinvoimajohtaja Markku Rautiainen ja Äänekosken Yrittäjien puheenjohtaja Jussi Kangas.

Sorvaamo Kiven kerrottiin olleen vahvoilla yrittäjäpalkinnon saajaksi jo aiemmin. Nyt valinta oli yksimielinen. Raadin oli vakuuttanut erityisesti yrityksessä oleva hyvä tekemisen meininki, jolla on saatu aikaan vahvaa tulosta. Yritys on myös uudistunut voimakkaasti.

Kommentoi