Koronakevät synnytti juurileivän leipomisbuumin – ”Kun tehdään itse raaka-aineista, jotka on kasvatettu omassa puutarhassa tai lähipelloilla, ollaan oikeasti aitojen makujen äärellä”

Itse tekemisellä on suuri arvo tässä talossa. Keittiön pöydällä paistoa odottelevat leivät on leivottu itse tehtyyn juureen. Olohuoneen ikkunasta näkyy pitkä rivi lumen alla kevättä odottelevia viljelylaatikoita ja kasvihuone, jotta ensi kesänä päästään maistelemaan itse kasvatettua ruokaa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Sisä-Suomen Lehden sisällöt.

Tutustu 1 kk maksutta! Tilaa 2 kk 10 € + 1 kk maksutta

Digitilauksen sisältö

  • Sisasuomenlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • KSML.fi-verkkopalvelu ja uutissovellus
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi