Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kipinä kääntää uudella innolla kurssiaan kevätkaudelle

I-divisioona B:n kevätkausi pyörähtää käyntiin myös Koiviston Kipinän osalta tänään torstaina.

Marraskuun lopun jälkeen ainoastaan yhden ottelun pelannut joukkue lähtee uudella innolla kevätkauteen, ja joukkueeseen liittyy loppuviiikolla uusi amerikkalaispelaaja Junior Robinson.

Mount St. Mary’s -yliopiston kasvatti pelasi Atlanta Hawksin riveissä NBA:n kesäliigaa valmistumisensa jälkeen, mutta ammattilaisurallaan mies on pelannut Espanjan kakkos- ja kolmosliigassa.

– Merkit on hyvät. Jos on yhtään sellainen pelaaja kuin mitä odotetaan ja miltä vaikuttaa, niin varmasti viihdyttävä pelaaja. Hänen pitäisi tuoda kaivattua vauhtia hyökkäyspäähän, ja jalkojen pitäisi liikkua myös puolustuksessa, Kipinän päävalmentaja Joni Hautsalo iloitsee.

Syyskaudella Kipinä pysyi sarjan joukkueista pisimpään tappiottomana voitettuaan viisi ensimmäistä otteluaan. Voittoputkea seurasi neljä tappiota, ja peli-ilo oli joukkueella koetuksella. Sarjataulukossa äänekoskelaiset ovat kuitenkin kuudentena, tiukasti kiinni tavoitteessaan pudotuspelipaikasta.

– Ilmapiiri on meillä aina ollut jutun juoni, ja se on tauon aikana parantunut. Yhteen hiileen puhaltamista ja iloista meininkiä, sillä se kurssi kääntyy jos on kääntyäkseen, Hautsalo kertoo.

Kipinä aloittaa kevätkauden tiiviillä tahdilla, kun ottelusiirtojen myötä joukkueella on tammikuussa kuusi ja helmikuussa seitsemän ottelua.

Ensimmäisenä vuorossa on kaksi vierasottelua, joissa Kipinä kohtaa tänään Karkkilan ja sunnuntaina Westsiden. Liikuntatalolla joukkue pelaa 17.1. Raholan Pyrkivää vastaan.