Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kipinä palasi voittokantaan – Westside kaatui trillerissä

Koiviston Kipinä katkaisi tappioputkensa sunnuntaina Espoossa Westsiden vieraana miesten I-divisioona B:ssä.

Junior Robinsonin (16/3) debyytti toi selkeästi lisää uskoa joukkueeseen, ja Kipinä pelasikin yhden kauden parhaista peleistään.

Sen lisäksi että Robinson on pelannut viimeksi maaliskuussa ja kunnossa on vielä parantamisen varaa, yhteispeli joukkueen kanssa ei vielä osunut kohdilleen, joten merkit jatkoa ajatellen ovat hyvät.

– Melkein oli jo unohtanut, miltä tuntuu voittaa, mutta hyvä fiilishän voitosta tulee, etenkin tiukassa pelissä. Robinson ehti yhdet harjoitukset vetää joukkueen kanssa, yhteispeli toimii varmasti seuraavassa pelissä jo paremmin, Kipinän päävalmentaja Joni Hautsalo hymyilee.

Seuraavan pelinsä Kipinä pelaa ensi sunnuntaina, kun Liikuntatalolla vierailee Raholan Pyrkivä. Ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta tuonkin ottelun voi katsoa Ruutu+-palvelusta.

Westside – Kipinä Basket 87-90 (19-21, 25-21, 24-25, 19-23)

Kipinä: Junior Robinson 16/3, Jarmo Uecker 2/5, Tatu Koivunen 0/0, Antonio Bivins 28/9, Juuso Mäntymaa 11/2, Teemu Häkkinen 0/0, Jari Mäntymaa 0/0, Lauri Jäntti 16/10, Sami Mäntymaa 17/3.