Suolahden Urho tuo jääkiekkopelit kotisohville

Jääkiekon II-divisioonassa pelaava Suolahden Urho palaa lauantaina puolentoista kuukauden tauolta.

Äänekoskella voimassaolevat koronarajoitukset estävät yleisön pääsyn otteluun, kun yleisötilaisuudet on rajattu 10 henkeen 17.1. saakka. Rajoitusten jatko selviää, kun aluehallintovirasto julkaisee seuraavat suosituksensa loppuviikolla.

– Ilman yleisöä pelaaminen on seuralle taloudellisesti huono juttu, mutta yleisön takia me tätä tehdään. Meidän sometiimi alkoi miettiä miten voitaisiin palvella yleisöä joka ei nyt halliin pääse, toivottavasti heidän mielenkiinto säilyy ja tulisivat paikalle sitten taas kun tilanne sallii, Urhon jääkiekkojaoston puheenjohtaja T apio Saaristo kertoo.

Syntyi idea Suolahden Urho TV:stä, jonka välityksellä otteluita voi seurata suorina lähetyksinä Urhon omalta Youtube-kanavalta.

Televisiointia harjoiteltiin viime lauantaina Urhon U12-junioreiden ottelussa, jossa pienet tekniset ongelmat saatiin selätettyä ja kaikki on valmista tulevalle lauantaille.

– Kaiken lisäksi tätä tehdään paikallisin voimin, Stig ry ja suolahtelainen media-alan freelancer Ville Hartikka lähtivät innolla mukaan, yksi ideoijista ja edustusjoukkueen kapteeni Sami Pekkala iloitsee.

Televisioinnin on tarkoitus laajentua koskemaan myös Urhon juniorijoukkueita, jolloin kotikatsomoissa voisi ainakin yleisörajoitusten ajata seurata paikallista jääkiekkoa laajemminkin.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut