Kipinä rallatteli selvään voittoon

Junior Robinson (30/8/10 syöttöä) on reilussa viikossa päässyt hyvin sisään joukkueeseen, ja on auttanut kääntämään Kipinän kurssin. Esa Happonen

Miia Sulakoski

Koiviston Kipinä esitti iloista koripalloa sunnuntaina Äänekosken Liikuntatalolla kaataessaan Raholan Pyrkivän I-divisioona B:n kamppailussa.

Kotijoukkue rallatteli jo avausneljänneksellä selkeään johtoon, joka kesti myös toisen neljänneksen pienen suvantovaiheen.

Kipinän murheenkryyni tällä kaudella on ollut kolmas neljännes, mutta tällä kertaa peli sujui pitkän tauon jälkeen ja peli oli taputeltu.

– Iloista peliä, ja kiva ottaa pitkästä aikaa tuollainen vähän reilumpi voitto. Sai pyörittää penkkimiehistöäkin vähän enemmän. Robinson teki kovat tilastot, mutta vähintään yhtä tärkeää on se asenne mitä mies tuo, kaverin usko ja positiivisuus tuo intoa koko joukkueelle, Kipinän pääävalmentaja Joni Hautsalo iloitsee.

Seuraavana Kipinällä on edessään kauden lyhyin vieraspelireissu, kun joukkue kohtaa Huiman kauden toisessa paikallisderbyssä Pankkarilla torstaina.

Kipinä Basket – Raholan Pyrkivä 97-71 (35-18, 13-20, 27-16, 22-17)

Kipinä: Ville Pyykkönen 0/3, Timi Rasi 0/0, Junior Robinson 30/8/10 syöttöä, Jarmo Uecker 2/4/5 syöttöä, Juuso Haapasaari 2/2, Antonio Bivins 25/5/6 riistoa, Juuso Mäntymaa 3/4/3 syöttöä, Teemu Häkkinen 0/2, Lauri Jäntti 22/13, Sami Mäntymaa 13/8.

Kommentoi