Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ääniä Festivaali ehdottaa Äänekosken kaupungille markkinointiyhteistyötä

Ääniä Festivaalin takana oleva Kulttuuri- ja mediaosuuskunta Pukkimäki Osk haluaa markkinointiyhteistyöhön Äänekosken kaupungin kanssa.

Tulevana maanantaina kokoontuvalle kaupunginhallitukselle ehdotetaan, että Äänekoski tekee markkinointi- ja yhteistyösopimuksen Pukkimäki Osk:n kanssa Ääniä Festivaalin järjestämiseksi tulevana kesänä. Sopimuksen arvonlisäveroton hinta on 20 000 euroa.

Kyseessä ei olisi avustus, vaan vastikkeellisuuteen perustuva sopimus, jossa kaupunki saisi rahallisen vastineen tapahtuman näkyvyyden ja yhteistyön kautta.

Voittoa tavoittelematonta Ääniä Festivaalia järjestää joukko nykyisiä ja entisiä äänekoskelaisia, joita yhdistää halu nostaa esiin paikallista kulttuuriosaamista.

Tapahtuman moottorina toimii Kulttuuri- ja mediaosuuskunta Pukkimäki Osk:n lisäksi Äänekosken rockmusiikin yhdistys Ärmy.

Monitaiteellinen Ääniä Festivaali piti alun perin järjestää jo viime kesänä, mutta se siirtyi koronapandemian vuoksi tulevalle kesälle.

26. heinäkuuta ja 1. elokuuta välisenä aikana pidettävä Ääniä Festivaali hakee parhaillaan yhteistyökumppaneita paikallisista yrityksistä, yhdistyksistä ja yhteisöistä mahdollistamaan monitaiteellisen kaupunkifestivaalin järjestämisen. Myös esiintyjähaku on käynnissä.

– Kyseessä on varsin kunnianhimoinen ja uudenlaatuinen tapahtuma. Toivotaan, että siihen tulee toimiva malli, joka jalostuisi vuosien saatossa kruununjalokiveksi, Äänekosken kaupunginjohtaja Matti Tuononen arvioi.