Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ääniä Festivaali yhteistyöhön Äänekosken kaupungin kanssa

Äänekosken kaupunginhallitus on hyväksynyt markkinointi- ja yhteistyösopimuksen Ääniä Festivaalin järjestäjän Pukkimäki OSK:n kanssa vuodelle 2021.

Yhteistyösopimukseen on kirjattu, että korvauksena yhteistyökumppaanuudesta Äänekosken kaupunki tukee Ääniä Festivaalin järjestämistä 20 000 eurolla, kaupunki tiedottaa.

Äänekoski antaa myös kulttuuritiloja sekä vapaa-aikatoimen hallinnoiman esiintymislavan festivaalin käyttöön. Vastaavasti kaupunki näkyy muun muassa festivaalin mainonnassa ja markkinoinnissa.

– Tällä yhteistyöllä on meille suuri merkitys. Ensimmäistä kertaa järjestettävällä festivaalillamme on suuret saappaat täytettävänä pitkän ja menestyksekkään Keitelejazz-perinteen korvaajana Äänekosken kulttuurikesässä. Olemme erittäin kiitollisia ja innoissamme Äänekosken kaupungin tarjoamasta tuesta ja olemme innolla aloitelleet yhteistyötä elinvoimayksikön ja kulttuuritoimen kanssa, Ääniä Festivaalin vastaava tuottaja Jasu Rossi iloitsee.

Ääniä Festivaali on uudenlainen monitaidefestivaali, joka järjestetään Äänekoskella 26.–31. heinäkuuta.

Festivaalin ohjelmisto koostuu musiikkiesityksistä, kuvataiteista, teatterista, poikkitaiteellisista performansseista ja monesta muusta taiteenlajista.

Tapahtumaa järjestävät paikalliset Kulttuuri- ja mediaosuuskunta Pukkimäki OSK ja Äänekosken rockmusiikin yhdistys Ärmy ry. Ääniä Festivaali toimii voittoa tavoittelemattomasti ja kestävän kehityksen periaatteita vaalien.

Äänekoski näkee, että Ääniä Festivaalilla on merkittävä rooli kaupungin kesäkauden kulttuuritarjonnassa ja vetovoimatekijänä.

– Ääniä Festivaali vaikuttaa olevan kunnianhimoinen tapahtuma, joka tuo äänekoskelaisille monipuolisia kulttuurielämyksiä kaikkien saataville. Äänekoskella osataan asettaa kovat odotukset kulttuurille, ja tapahtuma saakin varmasti ihmiset ja yritykset aktiivisesti liikkeelle. Ääniä Festivaalin periaatteet yhteisöllisyydestä, osallistavuudesta ja uudenlainen ajattelu ovat toiminnan perusta, johon kaupungin puolelta on helppo yhtyä. Odotan mielenkiinnolla ensi kesää ja toivon Ääniä Festivaalin jalostuvan Äänekoskelle kulttuurin ylpeyden aiheeksi, kaupunginjohtaja Matti Tuononen sanoo kaupungin tiedotteessa.