Kiinnostaako hiilijalanjälki? Äänekosken asukkaita ja yrityksiä houkutellaan kestävän elämäntyylin kokeiluun

Vihreä Uusiutuva Äänekoski -hanke houkuttelee Äänekosken asukkaita ja paikallisia yrityksiä kestävän elämäntyylin kokeiluun.

Uusiutuva äänekoskelainen -kokeilussa asukkaat voivat testata kestävää elämäntyyliä sekä hankkeen että sen yhteistyökumppaneiden tuella.

– Laskemme ilmastolaskurilla omat hiilijalanjälkemme ja lähdemme miettimään kullekin taloudelle tai henkilölle omaa tavoitetta, jolla vähentää ympäristö- ja ilmastokuormitusta. Tavoite sovitetaan kunkin henkilön ja talouden tämän hetkiseen elämän tilanteeseen, Äänekosken kaupunki tiedottaa.

Maksuttomassa kokeilussa on mukana yhteistyökumppaneina muun muassa jätehuoltoyhtiö Sammakkokangas, Ääne-Hub ja Lions Club.

– Mukaan otetaan vielä myös uusia yrityksiä. Onko omalla yritykselläsi palvelu tai tuote, jota haluat tarjota kokeilijoille, kaupungin tiedotteessa kysellään.

Kokeilun tavoitteena on kehittää toimintamalli, joka soveltuisi mahdollisimman monelle. Kokeiluun voi ilmoittautua Äänekosken kaupungin nettisivujen kautta tai Äänekoski Äppissä.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut