Äänekosken kaupunki muistuttaa talviloman viettäjiä koronaturvallisuudesta

Voimassa olevia suosituksia ja ohjeita turvavälien noudattamisesta, maskien käyttämisestä, sekä hyvästä käsihygieniasta on syytä noudattaa talvilomaviikollakin. Salla Norontaus

Salla Norontaus

Äänekosken kaupunki jatkaa koronaan liittyvien rajoitusten ja suositusten voimassa oloa 7.3. saakka. Valtioneuvoston tänään tekemät linjaukset aiheuttavat myös toimenpiteitä Äänekoskella.

Valtioneuvosto on linjannut tänään, että se on valmis toteamaan poikkeusolot koko maahan 8.–23.3. väliseksi ajaksi. Leviämis- ja kiihtymisvaiheessa olevilla alueilla peruskoulun yläluokat voidaan siirtää tuolloin tilapäiseen etäopetukseen, yli 12-vuotiaiden ryhmäharrastustoiminta voidaan keskeyttää ja kokoontumisrajoituksia tiukentaa.

Koronarokotukset jatkuvat Äänekoskella suunnitellusti. Tähän mennessä Äänekoskella on rokotettu 1300 asukasta, mikä on noin 7 prosenttia kunnan asukkaista.

Äänekosken kaupunki muistuttaa hiihtolomaa viettäviä asukkaita koronaturvallisesta käyttäytymisestä. Voimassa olevia suosituksia ja ohjeita turvavälien noudattamisesta, maskien käyttämisestä, sekä hyvästä käsihygieniasta on syytä noudattaa ensi viikollakin. Kaupunki suosittelee, että koronan leviämisvaiheessa oleville alueille ei matkustettaisi.

Kommentoi