Yläkoulut ja toinen aste jatkavat Äänekoskella lähiopetuksessa - harrastustoimintaan ei lisärajoituksia

Äänekosken kaupungin koronajohtoryhmä päätti keskiviikkona KSSHP:n koronanyrkin linjausten mukaisesti, että toisen asteen lähiopetus voi jatkua Äänekoskella. Myös yläkoulut eli luokat 7. – 9. jatkavat lähiopetuksessa.

– Mikäli paikallinen tartuntatilanne tai aluehallintoviranomaisen määräykset sitä edellyttävät on Äänekosken kaupungilla valmius siirtyä etäopetukseen nopealla aikataululla. Kouluissa on edelleen tärkeä noudattaa voimassa olevia suosituksia maskien käyttöön, käsihygieniaan ja turvaväleihin liittyen. Tilanteen kehittymistä seurataan päivittäin, Äänekosken kaupunki tiedottaa.

Harrastustoiminnan osalta Äänekosken kaupunki odottaa edelleen valtion viranomaisten tarkempien ohjeita ja päätöksiä liittyen valtioneuvoston linjauksiin.

Kaupungin kulttuuri- ja liikuntatiloissa tapahtuvaa harrastustoimintaan ei ole tulossa tällä hetkellä lisärajoituksia, nykyisten rajoitusten voimassaoloa jatketaan 14.3. saakka.

Muutoksia voidaan tehdä nopealla aikataululla, mikäli paikallinen tartuntatilanne tai aluehallintoviranomaisen määräykset sitä edellyttävät.

– Harrastustoiminnan järjestäjän on kiinnitettävä erityistä huomiota koronaturvallisuuden noudattamiseen ja sen valvontaan. Kaikessa harrastus- ja kilpailutoiminnassa on jatkettava kaikkia mahdollisia varotoimia, jotta koronavirus ei pääse leviämään niiden kautta, kaupunki muistuttaa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut