Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Taidetta lukiolta -näyttely piristää maaliskuun ajan Äänekosken kaupunginkirjaston Hoikkassalissa

Äänekosken lukion kuvataiteen opiskelijoiden sekä kuvataiteilija-opettaja Minja Revonkorven teokset täyttävät maaliskuun ajan Äänekosken kaupunginkirjaston Hoikkassalin.

Perjantaina 5. maaliskuuta avautuva ja 29. maaliskuuta saakka kestävään Taidetta lukiolta -näyttelyyn on jaoteltu oppilastöitä teemoittain tai tekniikan perusteella kokonaisuuksiksi.

– Olen valinnut otoksen teoksia, jotka sopivat yhteen ja toimivat näyttelyssä. Lisäksi toin näyttelyyn myös omia töitäni viime vuodelta, koska näyttelytila vaatii myös kokoluokaltaan hieman suurempiakin teoksia. Oppilaiden työt ovat usein pienikokoisempia, koska ryhmät saattavat olla todella isoja, eikä yhden työn tekemiseen voida käyttää koko kurssia. On mukavaa, että voimme olla yhteisessä näyttelyssä ja tuoda tällä tavoin esiin sen, että taide on yhteinen kielemme ja se kuuluu kaikille, Äänekosken lukiossa opettava Revonkorpi kuvailee näyttelyn tiedotteessa.