Läheltä löytyi hyvää Äänekoskella – uusi kampanja saa jatkoa loppuvuonna

Joulun alla 2020 ensimmäistä kertaa Äänekoskella käynnistynyt ja tammikuun loppuun jatkunut Lähellä on hyvää -kampanja houkutteli äänekoskelaiset muistamaan läheisiään.

Äänekosken seurakunnan, kaupungin ja yrittäjien yhdessä ideoiman kampanjan tavoitteena oli kannustaa huomioimaan kanssaihmisiä, muistuttaa hyvistä palveluista Äänekoskella sekä samalla tehdä tutummaksi paikallisten yritysten tarjontaa. Äänekoskelaisia heräteltiin hankkimaan läheisen arkeen iloa perinteisten pakettien ohella myös lahjakorteilla nimenomaan omalta paikkakunnalta.

– Palvelut ovat nousseet myös lahjoissa hyväksi vaihtoehdoksi perinteisemmillä tavaralahjoille, sanoo Äänekosken Yrittäjien puheenjohtaja Jussi Kangas.

Lahjan tai palvelun sai halutessaan hankkia myös hyväntekeväisyyteen. Seurakunnan diakoniatyö sekä kaupungin sosiaalitoimi toimittivat lahjakortit niitä tarvitseville ja kampanjan aikana toimi useita keräyspisteitä eri taajamissa.

– Kampanja herätti selkeästi äänekoskelaisten auttamishalun ja esimerkiksi kaupungin sosiaalitoimelle lahjoitusten suuri määrä tuli yllätyksenä.

Kangas arvelee, että joulun alla Äänekosken katukuvassa näkynyt kampanja vauhditti monenlaista eri tahojen suuntaan toteutunutta hyväntekeväisyyttä ja lähimmäisten huomioimista.

– Tämä on selkeästi tärkeä yhteisöllisyyskampanja ja Äänekoskellakin tarvitsemme yhteen hiileen puhaltamista. Yhteisessä tekemisessä on voimaa ja ensi jouluna hyväksi havaittu kampanja onkin tarkoitus käynnistää uudelleen.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut