Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jymy-yllätys Suolahdesta - ehdolle lähtevä Heli Möller ei kestänyt nykymenoa

Suolahden entinen kaupunginjohtaja ja Äänekosken entinen apulaiskaupunginjohtaja Heli Möller, 70, on yllättäen lähdössä mukaan paikallispolitiikkaan.

Möller asettuu tulevissa kunnallisvaaleissa valtuustoehdokkaaksi omalta henkilökohtaiselta "Jotain rotia somen puskaradiopalstoillekin"- listalta.

– Minulle tuli tunne, että en voi vain katsoa sivusta kotikuntani nykymenoa. Kansalaisten mielipiteet on otettava entistä paremmin huomioon. Nyt tarvitaan ennakkoluulottomia avauksia. Olen päättänyt osallistua ehdokkuuteni aikana sosiaalisessa mediassa käytäviin Äänekoskea koskeviin keskusteluihin positiivisen hengen luojana. Tiedostan kyllä, että siinä sitä urakkaa piisaa, mutta jonkunhan se on oltava tiennäyttäjä, Möller huokaa.

Heli Möller pudotti uutispommin ehdokkuudestaan tänään 1. huhtikuuta.

Hän harkitsee samalla myös mahdollisen maakuntavaltuuston jäsenyyteen pyrkimistä.

– Valtakunnan politiikka jäi minulta ensiaskeliin vuosituhannen vaihteessa, kun alueelta ei löytynyt riittävää yksituumaisuutta edes yksittäisen puolueen sisältä. Kun on ehdokkaana oman listan kautta, siinä säästyy ylimääräisiltä kiistoilta. Ehkäpä valtakunnan politiikkakin voi nyt nousta vaihtoehdoksi. Äänekoskihan tunnetaan nykyään niin hyvin valtakunnallisesti, että täältä voi polkaista korkeillekin vakansseille, Möller maalailee.

Möller julkistaa virallisesti vaalikampanjansa tänään torstaina 1.4. Sisä-Suomen Lehden Facebook-sivuilla.