Juuso Salmen kausi jatkuu maajoukkueleirityksessä

Kun Huima ratkaisi mestaruuden suoraan kolmessa ottelussa jo perjantaina, pääsi nuori Juuso Salmi osallistumaan tänään alkaneeseen 18-vuotiaiden poikien maajoukkueleiritykseen Kisakalliossa.

Kutsun jo kuukausi sitten saanut nuorukainen joutui hieman jännittämään osallistumistaan, koska luonnollisesti ratkaisupelit olisivat menneet leirin edelle, mikäli Huiman kausi olisi vielä jatkunut.

Nyt tulevaisuuden toivo pääsee mittaamaan tasoaan omassa ikäluokassaan, kun leirillä on mukana 32 vuosina 2003 ja 2004 syntynyttä poikaa.

– Hyvillä fiiliksillä lähden leirille, vaikka tulikin tosi nopeasti kauden jälkeen. Tavoitteet on pysyneet samana, eli lähden kehittymään ja kilpailemaan ikäluokkien parhaita pelaajia vastaan ja niin pitkälle kuin rahkeet riittävät, Salmi kertoo.

Juuson lisäksi leirille osallistuu kaksi äänekoskelaisille tuttua tulevaisuuden toivoa, viime kaudella 16-vuotiaiden poikien SM-sarjassa Huimassa pelannut Lapuan Korikobrien kasvatti Tuukka Härsilä sekä toissakaudella Huiman riveissä 15-vuotiaiden poikien SM-sarjaa pelannut ja tällä kaudella JBA:n 1A-divarimiehistöön murtautunut Eemeli Yalaho.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut