Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Teatteri Eurooppa Neljä esittää vappuna tuunattuja yleisön toivekappaleita

Teatteri Eurooppa Neljä striimaa vappuna suoran konsertin klubiltaan Jyväskylästä. Wapun Toiwotuimmat -konsertti koostuu yleisön toiveista, joita teatterin taiteilijaryhmä on muokannut omannäköisiksi vappuversioiksi. Mukana on niin yllättäviä kuin perinteisempiäkin tulkintoja niin vanhoista tutuista kuin vähän tuntemattomammistakin suosikkikappaleista.

Konsertti on maksuton ja se nähdään suorana lähetyksenä perjantaina 30.4. kello 19 alkaen teatterin YouTube-kanavalla. Linkki löytyy tästä.

Vapun jälkeen teatteri suuntaa kiertueelle jyväskyläläisiin palvelutaloihin, joissa esitetään parhaita paloja Topi Sorsakoskesta kertovasta näytelmästä Kohtalon tango. Esityspaikkoina ovat palvelutalojen pihat, joten ne voidaan järjestää turvallisesti.

Kievarin Kesäteatterissa Äänekosken Hietamalla nähdään tänä vuonna Arto Paasilinnan näytelmään perustuva klassikkokomedia Onnellinen mies, jonka nimiroolissa on suosikkinäyttelijä Pertti Koivula. Esitykset toteutetaan kesän aikana koronarajoitukset huomioiden mahdollisuuksien mukaan. Ensi-ilta on tarkoitus pitää keskiviikkona 23.6. mutta sitä voidaan siirtää rajoitusten vaatiessa.