Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Äänekosken kulttuurikentälle haetaan lisää aktiivisuutta avoimella kulttuurifoorumilla

Äänekoskelaisille kulttuuritoimijoille ja kaikille kulttuuritoiminnasta kiinnostuneille järjestetään avoin kulttuurifoorumi.

Kyseessä on paikallisten toimijoiden ja kaupungin välinen yhteistyöfoorumi, jonka tavoitteena on paikallisen kulttuuritoiminnan vahvistaminen, tiedon jakaminen, vaikuttaminen ja osallistaminen.

Foorumi aiotaan jatkossa järjestää vuosittain. Ensimmäisessä foorumissa, joka pidetään Teams-kokouksena 1. kesäkuuta, käydään läpi Äänekosken kaupungin kulttuuritoimen toimintaa ja lähitulevaisuuden suunnitelmia sekä kulttuuriin liittyviä investointihankkeita sekä muita ajankohtaisia asioita. Lisäksi foorumissa varataan aikaa kysymyksille ja avoimelle keskustelulle kulttuuriaiheisiin liittyen. Foorumiin voi ilmoittautua Äänekosken kaupungin nettisivuilla 26.5. klo 16 mennessä.

Korjattu 6.5. kello 10:09 Kyseessä ei ole ensimmäinen kulttuurifoorumi, vaan tapahtuma on järjestetty ensimmäisen kerran syksyllä 2019. Viime vuonna sitä ei järjestetty koronapandemien vuoksi.