Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Timi Puittinen Huimaan – pelasi juuri uransa tehokkaimman kauden

Tulevaan kauteen valmistautuvan Äänekosken Huiman divarimiehistöön liittyy uutena kasvona 27-vuotias Timi Puittinen.

Lappeenrannan NMKY:n kasvatti palaa Huimassa tutun valmentajan alaisuuteen, kun Tommi Koskinen valmensi miestä jo Lappeenrannassa useamman vuoden.

– Tommi oli iso syy, että valitsin Huiman, meillä homma on toiminut ennenkin hyvin ja kehityin silloin paljon. Huimalla on nuori joukkue, ja kokemus on se mitä itse pystyn joukkueeseen tuomaan, Puittinen kertoo.

Henkilökohtaisella tasolla Puittinen näkee Huimassa itselleen mahdollisuuden kantaa isoa vastuuta. Ja mahdollisesti sitä kautta mies voisi paitsi pelata uransa parhaan kauden, myös ottaa seuraavan kehitysaskeleen koripallourallaan.

Viime kaudella Kristika Turun paidassa 1A-divisioonassa mies pelasi uransa tehokkaimman kauden, kun keskimäärin 22 minuutissa syntyi 8,9 pisteen ja 4,2 levypallon keskiarvot.

I-divisioona A -kokemusta Puittiselta löytyy myös aiemmilta kausilta, kun mies pelasi JBA:n riveissä edelliset neljä kautta.

– Tommin kanssa juteltiin jo vuosi sitten, mutta halusin jatkaa A-divisioonassa. Huiman pelejä tuli viime kaudella seurattua jonkin verran, varsinkin playoffeissa. Vähän toivoinkin, että nousevat, koska tiesin että se olisi itsellekin hyvä mahdollisuus, Puittinen paljastaa.