Keski-Suomen pelastuslaitos etsi veden varaan joutunutta Äänekoskella – Veneensä kaatanut oli jo uinut rantaan omin voimin

Keski-Suomen pelastuslaitos sai tiedon mahdollisesti veden varassa olevasta ihmisestä tai ihmisistä maanantaiaamuna. Kuvituskuva. Tiina Mutila
Anna Kivinen

Anna Kivinen

Keski-Suomen pelastuslaitos etsi mahdollisesti veden varaan joutunutta henkilöä maanantaina Äänekoskella. Ensitieto vesipelastustehtävästä tuli maanantaiaamuna kello 9.30.

Etsintöjä tehtiin Saarikas-järvellä lähellä Pukkitietä. Pelastuslaitoksen saamien ensitietojen mukaan lammelta oli kuulunut avunhuutoja ja siellä oli havaittu soutuvene väärinpäin ajelehtimassa.

Kello 11 maissa maanantaina aamupäivällä selvisi, että veneellä liikkeellä ollut henkilö oli kaatunut veneellä ja huutanut apua. Henkilö oli pelastuslaitoksen mukaan selvinnyt kuitenkin omin voimin tilanteesta uimalla rantaan. Henkilö selvisi onnettomuudesta pelastuslaitoksen tiedotteen mukaan ilman loukkaantumista.

Pelastuslaitokselta oli etsinnöissä mukana useita yksikköjä. Etsinnät päätettiin kello 11 maissa kun tieto henkilön rantaan pääsemisestä kävi ilmi.

Kommentoi