Äänekoski sai kuusi uutta vapaaehtoista some-lähettilästä

Sanna Kuitunen

Äänekoski on saanut uusia visit-lähettiläitä riveihinsä. Vapaaehtoisina toimivat lähettiläät ovat aktiivisia sosiaalisen median käyttäjiä ja tuovat Äänekoskea esiin sosiaalisen median eri kanavissa.

Uudet lähettiläät ovat Nea Nyholm, Ella Tuovinen, Teemu Hakalax, Mira Ekroos, Miia Lomperi ja Simo Terävä. Lähettiläitä voit seurata @visit_aanekoski, #visitlähettiläs ja kuulumisia lukea visitaanekoski.fi -sivuston blogista. Äänekoskelaisille tutut Sini Kaapro-Lindenberg ja Peter Lindenberg, tutummin sinijapete, jatkavat yhteistyötä lähettiläiden kanssa.

Paikalliset lähettiläät asuvat eri puolilla Äänekoskea ja tekevät sosiaaliseen mediaan sisältöä arjestaan ja harrastuksistaan. Uusien lähettiläiden joukosta löytyy myös Äänekosken ulkopuolella asuvia henkilöitä, joilla on yhteys Äänekoskeen.

Aiemmin some-lähettiläät toimivat #hiddenäänekoski -nimellä.

– Halusimme hieman muuttaa lähettiläskonseptia kevyempään ja helpommin lähestyttävään suuntaan. Uusien lähettiläiden valinta oli sujuva prosessi, sillä suurin osa lähettiläistä on jo aiemmin osoittanut kiinnostusta Visit Äänekoskea kohtaan esimerkiksi tägäämällä brändin sometilin omiin julkaisuihinsa. Otamme tietenkin ilolla mukaan lisää lähettiläitä jakamaan parhaita paloja Äänekoskelta, Äänekosken kaupungin matkailu- ja markkinointiasiantuntija Milla Hytönen kertoo.

Kommentoi