Syksyllä Äänekoskella päästään jälleen nauttimaan elävästä musiikista

Tommi Soidinmäki ja Eeva Saarenpää näyttelevät nimikkoparia Tauno ja Ansa -musikaalissa, joka esitetään Suolahtisalissa lokakuussa.

Anni Jolkkonen

Livemusiikki palaa syksyllä Äänekosken kulttuuritarjontaan ja lipunmyynti Suolahtisalissa sekä Willessä pidettäviin musiikkitapahtumiin on alkanut tiistaina 15.6.

Äänekosken kaupunki tiedottaa, että tapahtumat järjestetään koronaturvallisesti ja lippuja myydään vain kolmasosaan katsomokapasiteetista.

Kulttuurisyksy käynnistyy Osmo Ikosen ja yhtyeen keikalla torstaina 9.9. Syyskuussa lavalle nousee myös Mariska, jonka kevään keikka Äänekoskella jouduttiin perumaan koronan takia.

Lokakuun ohjelmistoon kuuluu kansainvälistä jazzia ja Suomi-nostalgiaa. Ranskalainen jazzyhtye Three Days of Forest ja sellisti Aino Juutilaisen johtama kokoonpano AINON esiintyvät Äänekoskella Willessä 1.10.

Tommi Soidinmäki ja Eeva Saarenpää tähdittävät Tauno ja Ansa -musikaalikomediaa lokakuun alussa. Esityksessä eletään Taunon ja Ansan kulta-aikaa, 1950-lukua, ja kuullaan monia suosikkikappaleita.

Myöhemmin syksyllä ohjelmassa nähdään Sointi Jazz Orchestra, Muska sekä Seela Sellan loppuunmyyty esitys Ihan Seelana.

Kommentoi