Maukan ja Väykän Tarinapaatti saapuu heinäkuussa Äänekoskelle - ilmaisesitykset joka taajamassa

Suositut lastenhahmot Maukka ja Väykkä saapuvat esiintymään tänä kesänä Äänekoskelle.

Äänekosken kulttuuritoimi järjestää 22.-23. heinäkuuta Maukan ja Väykän Tarinapaatti -esityksen, joka rantautuu kaikkiin neljään veden äärellä sijaitsevaan taajamaan Konginkankaalle, Sumiaisiin, Suolahteen ja Äänekoskelle. Esitykseen on vapaa pääsy.

Tunnin mittainen Tarinapaatti on uusi koko perheen tuokio, jossa esiintyjät tarinoivat laivan kannelta tai laiturilta, ja yleisö voi seurata esitystä rannalta.

Maukka ja Väykkä on kirjailija Timo Parvelan kirjoittama kertomussarja ystävyydestä ja erilaisuuden tunnistamisesta sekä hyväksymisestä. TV:n Joulukalenteristakin tutut hahmot ja tarinat kuvaavat yhteiselon ihanuutta ja vaikeuksia, huumoria ja kyyneleitä kaihtamatta.

Työryhmän muodostavat Timo Parvelan lisäksi näyttelijät Lotta Kuusisto ja Paavo Kerosuo sekä harmonikkataiteilija Niko Kumpuvaara. Tarinakonsertti koostuu kirjailijan itsensä sekä näyttelijöiden lukemista teksteistä, näytellyistä katkelmista ja lauluista.

Esityksen jälkeen on tarjolla puolen tunnin mittainen KiddieJam -lasten tanssituokio, jonka ohjaa Tanja Wichmann.

Mikäli Suomen kesä tekee tepposet, eli sataa kaatamalla vettä tai lunta tai muuten vain myrskyää, järjestetään esitykset Konginkankaan koulun salissa, Sumiaisten koulun salissa, Ravintola Majakassa ja Äänekosken kaupungintalon valtuustosalissa, kaupunki tiedottaa.

Konginkankaan satamassa Tarinapaatin matkaan päästään torstaina 22.7 kello 15 ja Sumiaisten koulun rannassa kello 18. Perjantaina 23.7. Tarinapaatti seilaa Suolahden satamassa kello 15 ja Äänekosken keskustassa Rantapuiston vierasvenelaiturissa kello 18.

Suolahden Satamaraitti tullaan sulkemaan autoliikenteeltä noin puolituntia ennen esityksen alkua. Sulku kestää torstaina 23. heinäkuuta kello 14.30-16.30.

Kaupunki muistuttaa, että yleisön tulee noudattaa voimassa olevia ja annettavia ohjeita koronaturvallisuuteen liittyen.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut