Huima lohkovoittoon tappioitta

Huima matkasi torstaina 8.7. Keuruulle KeuPan kakkosjoukkueen vieraaksi. Huimalle tämä kohtaaminen oli samalla Itäisen alueen Kutosen alkulohkon viimeinen ottelu.

Ottelu alkoi kotijoukkueen hallitessa palloa. Vieraat saivat kuitenkin pikkuhiljaa juonesta kiinni. Vajaan vartin pelin jälkeen Roni Heinonen sai vapauttavan syötön ja murtautui maalintekoon. Edellisestä ehti kulua vain kaksi minuuttia, kun taas oli sama mies irti eikä Roni taaskaan paikastaan erehtynyt.

KeuPa2 hallitsi näennäisesti myös tämän jälkeen, onnistumatta kuitenkaan luomaan todellisia vaaranpaikkoja Huiman maalille. Taukolukemat 0-2 vieraille.

Toisen jakson alussa Huima otti enemmän myös palloa hallintaansa. Kun toista jaksoa oli pelattu reilu vartti, niin Huima sai vapaapotkun, jonka Joonas Gabrielsson puski maaliin.

Seitsemisen minuuttia myöhemmin oli taas Roni Heinonen asialla ja viimeisteli maalin edestä hattutemppunsa täyteen. Vielä kymmenisen minuuttia myöhemmin Roni nikkasi päällään neljännen maalinsa Joonas Gabrielssonin antamasta vapaapotkusta.

Tämän jälkeen kotijoukkue yritti vielä väkisin saada kavennusmaalia aikaiseksi, ylärimaa lähemmäksi he eivät kuitenkaan päässeet. Loppulukemat taululla siis 0-5 vieraille.

Ronilla oli ottelussa sihti kohdallaan, kun maali syntyi jokaisesta saamastaan neljästä maalipaikasta. Samalla Roni siirtyi myös Kutosen maalipörssin kärkeen kahdellatoista maalillaan viidessä ottelussa.

Voitolla Huima varmisti myös lohkovoiton ilman yhtään tappiota. Huiman kausi jatkuu elokuun ensimmäisellä viikolla kotiottelulla ylemmässä loppusarjassa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut