Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

I-divisioona A:n joukkue muotoutuu: Makkonen ja Naukkarinen jatkavat Huimassa

Huiman I-divisioona A:han valmistautuva miesten joukkue on tehnyt jatkosopimuksen tulevalle kaudella oman kasvattinsa Joonas Makkosen sekä Laukaan Urheilijoista lähtöisin olevan Aleksi Naukkarisen kanssa.

23-vuotias Makkonen on nuoresta iästään huolimatta kuulunut Huiman runkopelaajiin jo vuosia. Puolustuspään ekspertti ei ole tilastoissa päässyt loistamaan, mutta pussitti viime kaudella yhden ottelun piste-ennätyksensä, 11 pistettä ja laittoi myös syöttöennätyksensä uusiksi seitsemällä koriin johtaneella syötöllä tammikuussa.

Naukkarinen on pelannut Huiman juniorijoukkueissa jo pitkään, ja nousi viime kaudelle mukaan miesten joukkueeseen. 2004-syntyneen nuorukaisen kausi katkesi kuitenkin heti alkuunsa loukkaantumiseen.

Huima on nyt tehnyt tulevalle kaudelle seitsemän pelaajasopimusta. Kausi 1A-divarissa käynnistyy äänekoskelaisten osalta 10. lokakuuta, kun Kouvot Akatemia saapuu Huiman vieraaksi.