Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtuuston puheenjohtaja Jari Halttunen: "Kuntalaisia on kuunneltava tarkalla korvalla"

Keskustan Jari Halttunen luotsaa Äänekosken kaupunginvaltuustoa seuraavat kaksi vuotta.

– Kiitän luottamuksesta. Äänekoski on hyvä paikka elää ja asua, mainettaan parempi. Valtuutettujen tehtävä on huolehtia siitä, etttä näin on jatkossakin. Tehdään töitä joukkueena ja pelataan samaan päätyy, Halttunen totesi puheenvuorossaan kaupunginvaltuuston järjestäytymiskokouksessa.

– Meillä on uusia valtuutettuja toistakymmentä. Heidät perehdytetään hyvin. Olkaa rohkeita uusille ajatuksille, Halttunen kannusti.

Hänen mukaansa hyvä yhteistyö virkamiesten ja luottamushenkilöiden kesken vaatii molemminpuolista luottamusta, joka pitää ansaita.

– Kun päätöksiä tehdään, on kuunneltava kuntalaisia tarkalla korvalla.

Valtuustolle päätettiin neljä varapuheenjohtajaa: 1. varapj. Sirpa Martins (vas.) 2. varapj. Lauri Lax (ps.) 3. varapj. Piia Flink-Liimatainen (kd.) ja 4. varapj. Seppo Ruotsalainen (sd.)

Kaupunginhallitusta luotsaa Kari Kiiskinen (sd.). Ensimmäinen varapj. on Henna Penttinen (kesk.) 2 vuotta, ja 2. varapj. Matti Virtanen (vas.) Hallituksen jäseniä ovat myös Riikka Happo (vas.), Joni Kotilainen (ps.), Marke Tuominen (ps.), Tiina Liimatainen (sd.), Tommi Lunttila (kok.) sekä Harri Piilonen (kesk.).

Valtuusto päätti luottamuspaikkajaosta kokouksessaan yksimielisesti.