Gleb Sokolov Huiman koriksen uusin tulokas, Joona Lasarov jatkaa

Viime kaudella Gleb Sokolov nähtiin Äänekoskella LrNMKY:n paidassa, kuvassa puolustamassa Kipinän Juuso Haapasaarta. Esa Happonen

Miia Sulakoski

Lappeenrantalainen Gleb Sokolov on allekirjoittanut Äänekosken Huima I-divisioona A -joukkueen kanssa 1+1 -vuotisen sopimuksen.

Sokolov on 19-vuotiaiden poikien SM-pronssimitalisti kaudelta 2017-2018 Jyväskylän HoNsU:n riveistä, kaksi viime kautta 21-vuotias on pelannut kasvattajaseuransa Lappeenrannan NMKY:n riveissä I-divisioona B:tä.

Viime kaudella Sokolov pelasi nuoren uransa tehokkaimman kauden pussittamalla keskimäärin 14,8 pistettä ja ottamalla 5,5 levypalloa.

Omista kasvateista jatkosopimukseen nimensä on viimeisimpänä laittanut Joona Lasarov, 23-vuotias on ollut osaltaan mukana nostamassa Huimaa aina kakkosdivisioona-ajoista lähtien ylöspäin. Tilastoissa Lasarov on harvoin päässyt loistamaan, mutta mies tunnetaan joukkueen työmyyränä.

Ennen lokakuussa alkavaa sarjakautta Huima pelaa tukun harjoitusotteluita, ensimmäisen 18.9. Lappeenrannassa ja sen jälkeen Äänekoskella ja Jyväskylässä.

Kommentoi