Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vajaamiehinen Kipinä kaatoi Raholan Pyrkivän B-divarissa

Miesten I-divisioona B:ssä flunssa-aallon kourissa painiskeleva Koiviston Kipinä jatkoi kauttaan sunnuntaina saadessaan Liikuntatalolle vieraaksi Raholan Pyrkivän.

Heti avausneljänneksellä kotijoukkue näytti tamperelaisille kaapin paikan, ja karkasi 15 pisteen johdossa ensimmäiselle tauolle. Toisella neljänneksellä Kipinä jatkoi siitä mihin ensimmäisellä jäi, ja puoliajalle ero kasvoi jo yli 20 pisteen.

– Ei jäänyt täysin hyvä maku, kun toinen puolikas meni pelailuksi eikä saatu huippuonnistumista. Ymmärrän kyllä, että varmasti kentälläkin vaikea pitää 100% fokusta kun eroa on paljon. Mutta toisaalta, kun voittaa melkein 20 pisteellä, niin ei se huonostikaan ole mennyt, Kipinän päävalmentaja Joni Hautsalo miettii.

Kauden toisen voittonsa napanneet äänekoskelaiset jatkavat B-divarin A-lohkon kärjessä puhtaalla pelillä yhdessä Hyvinkään Pontevan kanssa. Ensi sunnuntaina Kipinä matkustaa Perniöön PeU-Basketin vieraaksi.

Kipinä Basket 90-71 (24-9, 21-13, 13-20, 32-29)

Kipinä: Junior Robinson 31/4/10 syöttöä/4 riistoa, Aapo Lehtonen 4/0, Chris Wray 12/15/4, Oskari Savolainen 9/4, Juuso Mäntymaa 0/0, Eeti Varis 2/4, Jari Mäntymaa 4/3, Mika Sironen 3/1, Sami Mäntymaa 25/8.