Kesäkaara jäi Äänekoskella talvitauolle, mutta nuorisotyö jatkuu

Äänekosken kaupungin nuorisotyön Kesäkaara-toiminta on jäänyt talvitauolle. Nuorisotyö jatkuu myös talven ajan normaalisti.

– Äänekosken kaupunginhallitus linjasi kesäkuussa, että nuorisotoimen Kesäkaara-toimintaa on vain kesäaikaan. Talvikaudella vahvistamme vastaavasti kouluissa tehtävää nuorisotyötä, kertoo Äänekosken nuorisopalveluista vastaava perhekeskuskoordinaattori Elina Lämsä kaupungin tiedotteessa.

Kesäkaara on talvitauolla marraskuun alusta maaliskuun loppuun saakka.

Nuorisotyö jalkautuu talvella esimerkiksi Pop Up -tiloihin, ABC:lle ja muihin toimintaympäristöihin ympäri Äänekoskea. Toimintaa voi kysyä nuorten tapahtumin ja kylille.

– Talvella on luvassa avoimia tiloja Spotissa ja myös Suolahdessa, Konginkankaalla ja Sumiaisissa tuetaan nuoria arjessa. Kohdennettua toimintaa on 6.-klubit, nuorisovaltuusto-, bändi- ja retkeilytoiminta, tyttöjen tila ja poikien illat. Verkkonuorisotyötä ja pelitoimintaa on bittiliigan ja lanien merkeissä sekä Discord-tilan avoimen nuorisotyön kautta. Kouluilla on välkkätoimintaa, neuvontaa, kiusaamisen ehkäisyä, tapahtumia, retkiä ja toimintahetkiä. Etsivä nuorisotyö tarjoaa tuttuun tapaan apua ja tukea nuorille palveluiden saamiseen, arkeen ja elämään, kaupungin tiedotteessa listataan.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut