Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Tulevaisuuden näkymät ovat tällä hetkellä valoisat" – Harpent Oy on Äänekosken vuoden yritys

Äänekosken Shellin yrittäjinä tunnettu Penttisten perhe palkittiin tänä vuonna Äänekosken vuoden yrittäjinä. Vuoden yrityksen valinnut Äänekosken Yrittäjien toimikunta korosti valinnassaan erityisesti sitä, että koko perhe eli vanhemmat Harri ja Outi sekä lapset Noora ja Jami ovat mukana yritystoiminnassa. Perhe on jakanut vastuut kahtia yrityksessä. Outi ja Nora vastaavat kahvila- ja ruokapuolesta ja Harri ja Jami puolestaan pysyvät ”seinän” takana, eli hoitavat konemyynnin ja IKH:n toiminnan.

Penttiset ovat palkintotoimikunnan mukaan rakentaneet kannattavaa ja paikkansa vakiinnuttanutta yritystä. Toimikunnan mukaan yrittäjät eivät ole pysähtyneet paikoilleen, vaan ovat innokkaasti kehittäneet toimintaansa investointeja kaihtamatta. Yrityksen eri toiminnat täydentävät Äänekosken palvelutarjontaa monella tavalla ja yritys on tärkeä kohtaamispaikka kaupungin keskustassa. Toimikunnan mukaan yrityksessä on tekemisen meininkiä ja palvelu pelaa.

– Laajentaminen ja monialayrittäjyys ovat tuoneet mukanaan jatkuvan oppimisen meiningin tekemiseen. Äänekoskella tulevaisuuden näkymät ovat tällä hetkellä valoisat, mutta isoja toimijoita tähän keskustaan kaivattaisiin, jotta saataisiin mukavaa pöhinää, yrittäjät sanovat.

Vuoden yrittäjät palkitsivat Äänekosken Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Jussi Kangas, kaupunginjohtaja Matti Tuononen ja elinvoimajohtaja Sari Åkerlund.

Lue lisää vuoden yrittäjistä tiistain 30.11. Sisä-Suomen Lehdestä.